Blog - Ionel Sandu

Gabriel Vrînceanu

Ma numesc Gabriel Vrînceanu si sunt nascut în Vaslui. Sunt casatorit si am doi copii. Prin mila lui Dumnezeu sunt profesor de Religie la Liceul Teoretic ” Emil Racovita” Vaslui si Scoala Gimnaziala nr 8 ” Alexandra Nechita” Vaslui. Concomitent activez si ca antreprenor la SC SUPERTEHNIC SRL Vaslui care detine restaurantul „Dolce Vita” Vaslui dar si presedinte al Asociatia Cultural Umanitara „Sophya” Vaslui.

Ramona Anda Pintili

Sunt Ramona Anda Pintili, membru al biroului de conducere județean AUR Vaslui din 2020. Cu o pasiune puternică pentru comunitatea noastră și cu o determinare de fier, am decis să intru în lupta pentru Consiliul Local. Am o educație solidă, sunt licențiată în Drept și Administrație Publică și în Tehnologia Prelucrării Produselor Alimentare, completată de un master în Managementul Produselor Alimentare.

Vlad Dicu

Numele meu este Vlad DICU, am 43 de ani, am lucrat 17 ani în sistemul bancar, de la ofițer back-office până la director, sunt un om de echipă, cu inițiativă și perseverență. În prezent, sunt consilier în domeniul achizițiilor publice în cadrul Spitalului Județean de Urgență, iar în același timp am o firmă de brokeraj credite bancare, franciză la o firmă din Iași, Mango BROKER.

Constantin Carabină

Sunt colonel in rezervă Constantin Carabină, ofițer al Armatei naționale române cu o bogată experiența de leadership și comunicare. Absolvent de studii militare, licențiat în științe juridice (U.A.I.C), postuniversitar de conducere și management, postuniversitar marketing (Univ. „Gheorghe Bacovia”). Am coordonat in calitate de manager în perioada 2010-2021 filiala Garanti BBVA, Vaslui, Huși, Bârlad.

Constantin Ignat

Sunt Constantin Ignat, am 53 de ani, sunt vasluian, am lucrat în Ministerul Afacerilor Interne începând cu anul 1993 iar din 2020 sunt ofițer în rezervă. Am absolvit facultatea de drept și un masterat în securitate industrială pe domeniul securitate și sănătate în muncă. Sunt criticul acțiunilor guvernamentale și locale care sfidează bunul simț. Nu negociez niciodată principiile sănătoase care m-au călăuzit în viață!

Brînză Cristian

Mă numesc Brînză Cristian, am 50 de ani, și am activat în Ministerul Apărării Naționale timp de 27 ani – comunicații și informatică. Sunt căsătorit, am un copil, student la Facultatea de Medicină. Sunt ROMÂN, sunt PATRIOT și sunt VASLUIAN. Candidez la Consiliul Local pentru a aduce un nou suflu municipiului Vaslui, pentru a oferi un viitor mai bun Vasluienilor, pentru a crea condiții ca tinerii noștri să se întoarcă acasă.