Cine sunt și de ce candidez la Primăria Vaslui?

Cine sunt și de ce candidez la Primăria Vaslui?

Am să răspund cât se poate de direct. În primul rând, nu sunt rusofil, nici extremist, nici agresiv, nici antiromân. Din contră, îmi iubesc țara, orașul care m-a format ca om, îmi iubesc familia și cred în Bunul Dumnezeu. Partidul AUR este adesea perceput greșit de unii, care cred că este format din oameni răi, cu porniri antiromânești. Nimic mai fals! Sunt un bun român și aș fi în stare să mor pentru țara mea. Nu mă interesează situația din alte părți ale lumii; mă interesează ca oamenii din jurul meu, din orașul meu și din țara mea să o ducă mai bine.

Pentru asta m-am înscris în campania electorală.

Ce vreau să fac dacă ajung la Primărie?

  • Transformarea Primăriei Vaslui într-o instituție accesibilă și deschisă pentru toată lumea

Vreau ca fiecare vasluian să se simtă binevenit la primărie, să vină cu problemele sale și să primească un răspuns rapid. Voi elimina birocratismul și voi implementa un sistem eficient de soluționare a cererilor. Scopul meu este să creez o primărie în care transparența și accesibilitatea să fie prioritare, astfel încât fiecare locuitor să aibă încredere că problemele sale sunt tratate cu seriozitate.

  • Atragerea investitorilor și crearea locurilor de muncă bine plătite

Vreau ca Primăria Vaslui să devină un punct de atracție pentru investitori, oferind facilități și stimulente firmelor care aduc locuri de muncă în oraș. Scopul meu este să dezvolt o economie locală puternică, cu salarii atractive și oportunități pentru tineri. Astfel, Vasluiul va deveni un oraș prosper, cu un viitor sigur pentru toți locuitorii săi.

  • Dezvoltarea proiectelor de locuințe moderne pentru tineri și specialiști

Unul dintre obiectivele mele principale este construirea de locuințe moderne pentru tineri și specialiști. Vreau să inițiem proiecte ambițioase de dezvoltare urbană, care să includă cartiere noi și bine planificate. Aceste locuințe vor oferi condiții de trai excelente și vor contribui la atragerea și menținerea tinerilor talentați în Vaslui.

Nu vin la Primărie ca să mă îmbogățesc, dacă mă veți vota pe 9 iunie. Vreau să fac treabă pentru oraș, așa cum nu au făcut cei de dinaintea mea. Cei care au condus orașul v-au mințit timp de mai multe mandate, promițând multe fără a realiza nimic concret. Nici acum, mare parte din promisiunile electorale din 2016 sau 2020 nu au fost îndeplinite.

Vin la Primărie pentru ca, alături de fiecare vasluian, să repornim acest oraș pe care îl iubim, să-l facem să fie casa tuturor, atât pentru cei de acasă, cât și pentru cei plecați în străinătate.

De asta, pe 9 iunie, aștept să fiți alături de mine. Iubesc Vasluiul și aici este casa mea.

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Post Your Comment