Primul meu pas ca primar: Primăria mai aproape de oameni

Primul meu pas ca primar: Primăria mai aproape de oameni

Vreau să vă împărtășesc prima mea hotărâre ca primar al Municipiului Vaslui, o decizie care marchează începutul unui nou capitol pentru orașul nostru. Pentru a demonstra angajamentul meu față de voi și pentru a aduce primăria mai aproape de oameni, îmi voi muta biroul din luxosul sediu al primăriei în stradă, la Centrul de Informare Turistică.

Această mutare simbolizează dorința mea de a fi mereu accesibil pentru toți cetățenii, fără a ține cont de un program strict de audiențe și fără prezența Poliției Locale care să îngrădească accesul. Voi fi acolo zi de zi, alături de voi, gata să ascult și să discutăm direct, fără bariere și formalități inutile.

De ce la Centrul de Informare Turistică?

Am ales Centrul de Informare Turistică deoarece este un loc central și accesibil pentru toți locuitorii. Vreau să mă asigur că fiecare dintre voi poate veni să discute cu mine în mod deschis, într-un mediu prietenos și fără constrângeri. Această abordare va permite o comunicare mai eficientă și va elimina distanțele dintre primar și cetățeni.

Viziunea mea este să creez o administrație locală care să fie cu adevărat în slujba oamenilor. Începând cu această decizie, vreau să arăt că promisiunile mele nu sunt doar vorbe, ci acțiuni concrete. Împreună putem transforma Vasluiul într-un oraș unde fiecare voce este auzită și unde problemele comunității sunt abordate prompt și eficient.

Votați pentru schimbare pe 9 Iunie!

Pe 9 iunie, vă aștept la vot pentru a începe împreună această transformare. Cu sprijinul vostru, vom aduce primăria mai aproape de cetățeni și vom construi un viitor mai bun pentru Vaslui. Este timpul pentru o administrație transparentă, deschisă și accesibilă, care să lucreze pentru binele comunității.

Post Your Comment