Ramona Anda Pintili

Ramona Anda Pintili

Sunt Ramona Anda Pintili, membru al biroului de conducere județean AUR Vaslui din 2020. Cu o pasiune puternică pentru comunitatea noastră și cu o determinare de fier, am decis să intru în lupta pentru Consiliul Local.
Am o educație solidă, sunt licențiată în Drept și Administrație Publică și în Tehnologia Prelucrării Produselor Alimentare, completată de un master în Managementul Produselor Alimentare, ce mă vor ajută să înțeleg nevoile și provocările diverse ale comunității noastre, de la aspectele legale și administrative până la cele legate de siguranța și calitatea alimentelor.
Dar cel mai important rol pe care-l îndeplinesc este acela de mamă. Sunt mândră să fiu mama a două fetițe minunate, care mă inspiră și mă motivează în fiecare zi să lupt pentru un viitor mai bun pentru ei și pentru toți copiii din Vaslui.
Cu încrederea și sprijinul vostru, doresc să aduc o voce autentică și o abordare proactivă în Consiliul Local. Împreună, putem face lucruri minunate pentru municipiul nostru! Vă mulțumesc!