Constantin Carabină

Constantin Carabină

Sunt colonel in rezervă Constantin Carabină, ofițer al Armatei naționale române cu o bogată experiența de leadership și comunicare. Absolvent de studii militare, licențiat în științe juridice (U.A.I.C), postuniversitar de conducere și management, postuniversitar marketing (Univ. „Gheorghe Bacovia”). Am indeplinit funcții de conducere și comandă. Am coordonat in calitate de manager în perioada 2010-2021 filiala Garanti BBVA, Vaslui, Huși, Bârlad. În prezent sunt coordonator pe zona Moldova la S.C T.M.G. Căsătorit, locuiesc în mun Vaslui din anul 1976 și cunosc foarte bine problemele sociale cu care se confruntă urbea vasluiană
Atuurile mele sunt axate pe comunicare, abilităţi de lucru în echipă, spirit de iniţiativă, flexibilitate, inventivitate, capacitate de lucru în condiţii de stres, capacităţi de management al riscului şi de rezolvare a situaţiilor de criză. Capacitatea de adaptare la schimbare, capacitatea de a gestiona un volum mare de activităţi; capacitatea de a forma, conduce şi motiva o echipa; capacitatea de a gestiona şi prioritiza sarcinile; respectarea termenelor şi a angajamentelor şi asumarea responsabilităţilor.
În calitate de candidat la Consiliul local Vaslui, doresc ca orașul nostru să se dezvolte și să le pot oferi prin proiectele și propunerile mele un viitor frumos tinerilor, seniorilor și pensionarilor. Îl susțin pe dl. Ionel Sandu la primăria municipiului Vaslui.
Și eu votez IONEL SANDU